Kaart Vind een kliniek Zoeken

Ontdek dé hyaluronzuur skinbooster voor een stralende huid van binnenuit!

Een gezonde, frisse en jonge huid behouden in drukke tijden is soms lastig. Gezellige feestjes, een drukke carrière en een reislustig leven zijn natuurlijk leuke en belangrijke activiteiten in je leven maar kunnen ook zorgen voor een vermoeide en droge huid. Goed voor je huid zorgen is daarom verstandig. Een oplossing? Belotero® Revive!

Belotero® Revive resultaten1:

  • 36 weken hydratatie en vermindering van rood- en ruwheid van de huid1
  • 100% van de patiënten toonden verbeterde esthetische resultaten1
  • Meer dan 80% van de patiënten is tevreden met de behandeling1
  • 90% van de patiënten beveelt Belotero® Revive aan bij vrienden1

Belotero®-fillers geven jou weer een natuurlijke frisse uitstraling

De producten uit het Belotero®-assortiment bieden een complete oplossing voor het herstellen van gezichtsvolume, het behandelen van lippen, het liften door volume aan te brengen en het verminderen van lijntjes en rimpels. Je huid neemt deze geavanceerde fillers optimaal op. 

Hoe werkt Belotero® Revive?

Omdat Belotero® Revive, in tegenstelling tot een crème, wordt toegepast door middel van een injectie in de huid zorgt dit voor directe hydratatie. Een goede hydratatie van de huid draagt bij aan een goede huidstructuur en een frisse uitstraling. Hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol boost de huidkwaliteit en vermindert roodheid.

Belotero® Revive is inzetbaar voor veelvoudige behandelingen en draagt bij aan een jonge uitstraling van binnenuit.

Download de brochure voor meer informatie over de behandeling met Belotero® Revive.

 

Oplossing op maat met Belotero®-fillers

De hyaluronzuur fillers van Belotero® kunnen op zichzelf of in combinatie worden gebruikt. Bovendien zijn bijna al deze injectables beschikbaar in een variant met lidocaïne. Dat maakt de behandeling een stuk comfortabeler, omdat lidocaïne een verdovende werking heeft. Zo is er voor elk gewenst resultaat een oplossing op maat met Belotero®