Kaart Vind een kliniek Zoeken

Lipfillers van Belotero® vergroten je lippen en uitstraling

Vergroot je lippen met lipfillers voor een prachtig resultaat

Mooi gevormde volle lippen geven je een sensuele, vrouwelijke uitstraling. Door je lippen op te vullen met een lipfiller kun je volume toevoegen zodat ze voller worden. Het effect houdt lang aan, maar is niet permanent. Onze lipfiller is speciaal ontwikkeld voor de lippen en het gebied rondom de lippen. En daarom bij uitstek geschikt om de contouren van de lippen te verfraaien.

Vul je lippen natuurlijk op

Creëer jouw perfecte lippen, waarbij een natuurlijk resultaat samengaat met meer volume dat past bij je gezicht. Een behandeling met lipfillers op basis van hyaluronzuur is ideaal om dunne lippen op te vullen of lipcontouren te definiëren. Door op subtiele wijze de vorm, het volume en de structuur aan te passen, worden je lippen weer de blikvangers van je gezicht, met behoud van een natuurlijke look. Een lipvergroting is een snelle manier om volle lippen te creëren. Tijdens de behandeling met Belotero® Lips Shape wordt de filler geïnjecteerd om bijvoorbeeld de lippen te vergroten. Met deze lipfiller bereik je het perfecte volume voor je lippen en krijgen je lippen een prachtige natuurlijke, volle uitstraling.

Lipfillers voor contour en shape

Naast onze Belotero® Lips Shape om je lippen te laten vergroten, bieden we ook onze lipfiller Belotero® Lips Contour aan. Door deze filler te gebruiken maak je jouw lippen mooier en verminder je de afhangende mondhoeken. Voor het ultieme effect is het aan te raden om onze lipfillers te combineren. Zo krijg je prachtige volle lippen. De perfecte contour en shape die jij verdient, met een prachtige glimlach als bonus!