Kaart Vind een kliniek Zoeken

Kraaienpootjes vervagen met Belotero® Soft

Belotero® Soft, de zachte oplossing voor kraaienpootjes

Het is niet te voorkomen, op een gegeven moment ontstaan er lijntjes bij je ogen. De kraaienpootjes zijn een feit. Het is een gevolg van het verouderingsproces van je huid. Belotero® Soft is de filler die subtiel en zacht deze lijntjes laat verdwijnen.

Reken af met kraaienpootjes

Wil je je ogen benadrukken zonder dat de kraaienpootjes opvallen? Door de structuur van Belotero® Soft op basis van hyaluronzuur, een stof die ook van nature in je huid voorkomt, vloeit de filler optimaal samen in je huid. Het resultaat: een glad voorhoofd en een zachtere uitstraling zonder rimpels. Bijkomend voordeel is een diepe hydratie van je huid doordat hyaluronzuur de vochtbalans in je huid verbetert. 

Belotero® Soft is toepasbaar voor:

  • kraaienpootjes

Vraag een aanbevolen arts naar je persoonlijk behandelplan.

De zachte aanpak van Belotero® Soft

Belotero® Soft is de filler die speciaal ontwikkeld is om op een zachte manier af te rekenen met kraaienpootjes bij je ogen. De unieke vloeibare gel wordt optimaal opgenomen in de huid. Fijne lijntjes worden opgevuld, waardoor een glad huidoppervlak ontstaat. Deze injectable is beschikbaar in een variant met lidocaïne. Dat maakt de behandeling een stuk comfortabeler, omdat lidocaïne een verdovende werking heeft.