Kaart Vind een kliniek Zoeken

Belotero® Revive voor een gehydrateerde, elastische en stevige huid

Elke dag selfie ready

Een gezonde, frisse en jonge huid behouden in drukke tijden is soms lastig. Gezellige feestjes, een drukke carrière en een reislustig leven zijn natuurlijk leuke en belangrijke activiteiten in je leven maar kunnen ook zorgen voor een vermoeide en droge huid. Goed voor je huid zorgen is daarom verstandig. Een oplossing? Belotero® Revive!

Belotero® Revive resultaten1:

  • 36 weken hydratatie en vermindering van rood- en ruwheid van de huid1 
  • 100% van de patiënten toonden verbeterde esthetische resultaten1
  • Meer dan 80% van de patiënten is tevreden met de behandeling1
  • 90% van de patiënten beveelt Belotero® Revive aan bij vrienden1

Verminder de roodhuid van je gezicht 

Je zorgt goed voor jezelf, maar je drukke leven begint wat sporen achter te laten op je gezicht. Je ziet roodheid in je gezicht, je huid toont vermoeid en droog. De eerste tekenen van huidveroudering zijn zichtbaar. Geef je huid een boost met de skinbooster Belotero® Revive. De roodheid in je gezicht neemt af en je ziet er weer net zo fris uit als je je voelt. Fijne lijntjes verdwijnen, je huid verstevigt door betere hydratatie. Laat de beste versie van jezelf zien met Belotero® Revive. 

Verstevig je gezichtshuid en straal

Wil je je huidstructuur verbeteren en genieten van een jonge frisse uitstraling met een natuurlijke look? Dan kies je voor de filler Belotero® Revive. De injectable is geschikt voor hydratatie en verbetering van de huidstructuur. 

Ideaal toepasbaar op:

  • wangen

Vraag een aanbevolen arts naar je persoonlijk behandelplan.

Belotero® Revive hydrateert 

In tegenstelling tot een crème wordt Belotero® Revive toegepast met een injectie. De gel zorgt voor directe hydratatie van je huid door de basis van hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol in deze filler. Glycerol voorkomt ook rimpelvorming. 

Als de huid ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Met het injecteren van deze lichaamseigen stof die water aantrekt, verbeter je de natuurlijke hydratatie direct. De gel wordt optimaal opgenomen in de huid. 

Hoe werkt Belotero® Revive?

Omdat Belotero® Revive, in tegenstelling tot een crème, wordt toegepast door middel van een injectie in de huid zorgt dit voor directe hydratatie. Een goede hydratatie van de huid draagt bij aan een goede huidstructuur en een frisse uitstraling. Het hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol helpt rimpelvorming te voorkomen. 

Belotero® Revive is inzetbaar voor veelvoudige behandelingen en draagt bij aan een jonge uitstraling van binnenuit. 

Download de brochure voor meer informatie over de behandeling met Belotero® Revive.

1Merz BELOVE Study, 2019