Kaart Vind een kliniek Zoeken

Belotero® Balance filler vermindert fronsrimpels en marionetlijnen en rimpels rond je mondhoeken

Belotero® Balance pakt je fronsrimpels en marionetlijnen aan

Als je in de spiegel kijkt, stoor je je steeds vaker aan de fronsrimpel: de verticale rimpel(s) tussen je wenkbrauwen en boven je neus. Je lijkt er boos door te kijken. Of je vindt het niet mooi dat de marionetlijnen tussen je neus en mond je mondhoeken naar beneden lijken te duwen. Herkenbaar? Dan is Belotero® Balance jouw oplossing. Deze filler geeft de frisse en jonge uitstraling terug aan je gezicht. 

Fronsrimpels zijn verleden tijd

Belotero® Balance is heel geschikt voor het herstellen van de fronsrimpels, maar ook marionetlijnen en matige lijntjes rond de mondhoeken zijn verleden tijd. De filler op basis van hyaluronzuur wordt volledig opgenomen door de huid. Het is de beste keuze voor het opvullen van oppervlakkige én matig diepe lijntjes rond je mondhoeken en lippen. De injectable kan op verschillende plaatsen worden toegepast.

Belotero® Balance is geschikt voor:

  • neus-lippenplooien
  • fronslijnen
  • lipcontouren
  • marionetlijnen
  • rokerslijntjes 

Vraag de aanbevolen arts in jouw regio naar je persoonlijk behandelplan.

Belotero® Balance: voor oppervlakkige en matig diepe lijntjes

Belotero® Balance wordt volledig opgenomen door je huid. De filler heeft een optimale integratie. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke uitstraling blijft houden. De filler op basis van een lichaamseigen, vochtinbrengende stof; hyaluronzuur; wordt goed verdragen. Deze injectable is beschikbaar in een variant met lidocaïne. Dat maakt de behandeling een stuk comfortabeler, omdat lidocaïne een verdovende werking heeft.