Kaart Vind een kliniek Zoeken

Compleet assortiment Belotero®-fillers

Belotero®-fillers voor herstel en verbetering van je huid

De laatste tijd begin je je wat te storen aan de fijne lijntjes bij je ogen en mond. Je huid lijkt minder stralend en fris. Daar kun je op eenvoudige wijze iets aan doen, met een natuurlijk resultaat. Belotero® biedt een breed assortiment aan fillers. Met deze injectables is Belotero® een complete oplossing voor het herstellen van gezichtsvolume, het opvullen van rimpels en verminderen van lijntjes. De fillers laten je huid stralen door hydratatie. Het laat rimpels verdwijnen en je huid ziet er beter uit.

Wat is een filler?

Fillers zijn producten die delen van je gezicht of rimpels opvullen. Het geeft je gelaat volume en het zorgt voor vollere lippen. De fillers, ofwel injectables, van Belotero® zijn ontwikkeld op basis van hyaluronzuur (HA). Deze stof komt van nature in onze huid voor en heeft het vermogen om water op te nemen. Dit zorgt voor een frisse uitstraling. Het effect van een filler houdt 6 tot 18 maanden aan. 

Verbeter je huid, kies Belotero®-fillers

Wil je je huid verbeteren en een natuurlijk gelaat zonder rimpels? Kies dan voor Belotero®-fillers. 

De injectables uit het Belotero®-assortiment kenmerken zich door een geavanceerde technologie die zorgt voor een optimale integratie van de filler in de huid. Met de variatie in hyaluronzuur fillers is er voor elk gewenst resultaat een oplossing. De Belotero®-producten kunnen op zichzelf of in combinatie worden gebruikt. Vraag je arts welke filler het beste past bij het herstel en de verbetering van jouw huid.