Kaart Vind een kliniek Zoeken

Belotero® Volume de ideale filler voor het modelleren en herstellen van het gezichtsvolume

Belotero® Volume herstelt je natuurlijk gezichtsvolume

We worden allemaal geboren met een voller gezicht. Als we ouder worden, neemt dit volume af, bijvoorbeeld bij je wangen, kin en slapen. Daardoor kunnen rimpels ontstaan in de huid van je wangen en kin. Gebruik Belotero® Volume om het natuurlijk volumeverlies te herstellen en rimpels op te vullen. Het is de ideale volumizer voor het modelleren en herstellen van het gezichtsvolume. 

Verstevig je wangen en kin, geef volume

Belotero® Volume is speciaal ontwikkeld om rimpels in je wangen en je kin op te vullen en het volume in je gezicht te herstellen. Met deze filler geef je je gezicht de vorm terug. Door volume aan te brengen aan verschillende kanten van je gezicht bereik je een meer gebalanceerde en harmonieuze gezichtsvorm. Het resultaat mag er zijn voor jong en oud. 

Belotero® Volume is toepasbaar op:

  • jukbeenderen (wangen)
  • kin
  • kaakhoeken
  • mondhoeken
  • slapen (temporalen)

Vraag een aanbevolen arts naar je persoonlijk behandelplan.

Een krachtige uitstraling met Belotero® Volume 

Het resultaat dat je bereikt met Belotero® Volume oogt natuurlijk. Door de uitgebalanceerde formule van de injectable kun je het optimaal aanpassen aan je persoonlijke behoeften. De filler werkt op basis van hyaluronzuur dat van nature ook in onze huid voorkomt. Belotero® Volume is beschikbaar in een variant met lidocaïne. Dat maakt de behandeling een stuk comfortabeler, omdat lidocaïne een verdovende werking heeft.