Kaart Vind een kliniek Zoeken

Belotero® bestaat uit fillers op basis van hyaluronzuur

Belotero®-fillers met hyaluronzuur voor een natuurlijke keuze

Ben jij op zoek naar een van de meest natuurlijke oplossingen voor vermindering van lijntjes en rimpels, herstel van het gezichtsvolume en hydratatie van de huid? Het assortiment Belotero®-fillers werkt op basis van hyaluronzuur.

Altijd een passende Belotero®-filler

De fillers van Belotero® werken op basis van hyaluronzuur (HA). Dit is een natuurlijk, lichaamseigen, vocht inbrengende stof. HA kan tot 1.000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden. Het Belotero®-assortiment biedt de perfecte keuze uit geavanceerde hyaluronzuurfillers voor een glad gezicht met natuurlijke vormen. Er is altijd een oplossing die past bij jouw wensen.

Ontdek alle Belotero®-fillers in het assortiment

Dankzij de geavanceerde hyaluronzuurfillers in het Belotero®-assortiment zijn de injectables te gebruiken voor verschillende behandelingen, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Tijdens de behandeling injecteert je arts de Belotero®-filler met behulp van een zeer dunne naald in de te behandelen huid. Belotero® vloeit perfect samen in je huid door het hyaluronzuur. Het stralende en natuurlijke effect is onmiddellijk zichtbaar!

 • BELOTERO® REVIVE
  Belotero® Revive is speciaal ontwikkeld voor diepe rehydratatie, waarbij de structuur en elasticiteit van de huid worden hersteld. Het product is perfect voor de behandeling van gelaat en wangen.
   
 • BELOTERO® SOFT, BALANCE EN INTENSE
  Belotero® Soft, Balance en Intense worden volledig opgenomen in de huid. Fijne lijntjes en diepe rimpels worden direct verzacht en de huid oogt voller en gladder:
   
  • Belotero® Soft: kraaienpootjes, voorhoofdslijnen, lichte fronslijnen, fijne lijntjes rond de mond
  • Belotero® Balance: fronslijn, neus-lippenplooien, marionetlijnen, lipcontouren, matige lijntjes rond de mond
  • Belotero® Intense : neus-lippenplooien, marionetlijnen, lippen, mondhoeken
    
 • BELOTERO® VOLUME 
  Belotero® Volume herstelt het gezichtsvolume, bijvoorbeeld ter hoogte van de wangen, jukbeenderen, mondhoeken, kin en slapen.
   
 • BELOTERO® LIPS