Kaart Vind een kliniek Zoeken

Veilige en effectieve behandeling

De producten van Belotero® zijn fillers op basis van hyaluronzuur, die uitgebreid zijn getest en beschikken over een goed veiligheidsprofiel. De fillers geven langdurige resultaten. Daarnaast is Belotero® Balance goedgekeurd door de FDA (de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productgoedkeuring) voor injectie in de middelste tot diepste laag van de dermis voor correctie van matige tot ernstige gezichtsrimpels en -plooien, zoals neus-lippenplooien. Voor de FDA- en CE-goedkeuring is het product uitgebreid getest op mogelijke bijwerkingen en uit klinische onderzoeken is gebleken dat Belotero® een goed veiligheidsprofiel heeft. Net als alle hyaluronzuurfillers is het belangrijkste bestanddeel van de Belotero®-producten een stof die van nature in het lichaam voorkomt, waardoor de kans op een allergische reactie op het product vrijwel nihil is.*

Belotero® biedt hoogwaardige fillers aan met een goed veiligheidsprofiel die in een zo kort mogelijke behandeltijd een natuurlijk en langdurig resultaat geven.

* Bij patiënten die een actieve auto-immuunziekte, meerdere allergieën of anafylactische schok hebben of hebben gehad, dient een huidtest te worden afgenomen..