Kaart Vind een kliniek Zoeken

Belotero® een breed assortiment fillers voor je gezicht

Belotero®-fillers voor ieder gezicht en alle lippen

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk ogende lipfiller, fillers voor je gezicht of een injectable die de wangen en neus-lippenplooien kan opvullen, Belotero®-fillers bieden een oplossing. Dankzij het gebruik van een geavanceerd hyaluronzuur kunnen de producten uit het Belotero®-assortiment gebruikt worden voor verschillende behandelingen, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Vraag advies over de juiste gezicht- en lipfillers

Laat je altijd door een aanbevolen arts in jouw regio informeren over de toepassing en de werking van Belotero®-fillers. Het assortiment bestaat uit zeven verschillende fillers, waaronder enkele speciaal ontwikkelde lipfillers en fillers die uitermate geschikt zijn voor het opvullen van de neus-lippenplooien. Je arts kan je vertellen welke injectable het meest geschikt is om jouw gewenste resultaat te bereiken.

  • Belotero® Revive: deze injecteerbare vloeibare gel hydrateert en verbetert de huidstructuur.
  • Belotero® Soft: de filler voor het herstellen van fijne lijntjes in je gezicht.
  • Belotero® Balance: corrigeert oppervlakkige en matig diepe lijntjes, de neus-lippenplooien en lippen.
  • Belotero® Intense: vult diepe lijnen en plooien, zoals de neus-lippenplooien, natuurlijk op en is geschikt voor het aanbrengen van volume in de lippen.
  • Belotero® Volume: deze filler voor je gezicht geeft je gezichtsvolume terug.
  • Belotero® Lips Shape: deze speciaal hiervoor ontwikkelde lipfiller creëert volle lippen door volume aan te brengen.
  • Belotero® Lips Contour: duidelijk gedefinieerde lipcontouren zijn mogelijk met deze geavanceerde filler voor je lippen.

Een aantal producten uit het Belotero®-assortiment is beschikbaar mét en zonder lidocaïne. Lidocaïne is een lokaal verdovingsmiddel wat de behandeling minder pijnlijk maakt.