Kaart Vind een kliniek Zoeken

Een stevige en stralende huid door hyaluronzuur injecties van Belotero®

Hyaluronzuur injecties van Belotero®geven direct resultaat


Belotero®-fillers werken op basis van hyaluronzuur (HA). Dit is een natuurlijke, lichaamseigen vochtinbrengende stof. De stof vervult verschillende functies in het lichaam. Zo helpt hyaluronzuur om gewrichten soepel te houden en bindweefsel te hydrateren. HA kan tot 1.000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden. Hierdoor blijft de huid glad (vochtinbrengend effect), stevig en gevuld (volumeherstel).

Als je ouder wordt neemt de productie van hyaluronzuur en daarmee het hydraterend vermogen en de elasticiteit van de huid af. Het gevolg is een drogere huid en het ontstaan van rimpels. Je arts kan met de injectie van een Belotero®-filler de huid herstellen. Het Belotero®-productassortiment vult niet alleen rimpels op, het hydrateert ook het huidoppervlak. De huid ziet er weer stevig en stralend uit dankzij de hyaluronzuur behandeling.

Zo werkt een hyaluronzuur behandeling voor lippen en gezicht

Tijdens de behandeling wordt de Belotero®-filler met behulp van een zeer dunne naald of canule geïnjecteerd in de te behandelen huid of lippen. Belotero® vult niet alleen rimpels op, maar hydrateert ook de huid en herstelt waar nodig het gezichtsvolume. Deze speciale formule van Belotero®-fillers wordt bijzonder goed opgenomen door je huid. Het geeft een egaal, natuurlijk resultaat en je behoudt je gelaatscontouren en uitstraling.

Veiligheid voorop met Belotero®-fillers

Voor een comfortabelere behandeling zijn bijna alle Belotero®-producten beschikbaar met lidocaïne, wat een verdovende werking heeft. Onze injecties met hyaluronzuur zijn van hoge kwaliteit en veilig. Je ziet snel een natuurlijk en langdurig resultaat.